Utställning & Sponsorskap

På Energy Summit har ni möjlighet att personligen möta potentiella kunder och knyta nya affärskontakter samtidigt som ni förstärker ert företags position inom branschen. Våra deltagare är beslutsfattare från de privata näringslivet.Vi har en rad olika sponsrings- och utställningsaktiviteter att erbjuda. Ta tillfället i akt att marknadsföra ert företag mot rätt målgrupp på ett mycket kostnadseffektivt sätt! Våra erfarna säljare hjälper gärna till att skräddarsy en optimal lösning som passar just ert företags behov.

För ytterligare information och kostnadsförslag:

Sponsorship Sales Manager Robert Ahlqvist
Tfn: 08 587 662 68
E-post: Robert.Ahlqvist@insightevents.se

Partners 2019

Ellevio AB är ett av Sveriges största elnätsföretag. Vi ser till att elen kommer fram till mer än 960 000 hem och arbetsplatser från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi satsar miljarder för att vädersäkra elnätet på landsbygden och förstärka och förnya elnätet i städerna. Vi har drygt 500 anställda och sysselsätter totalt cirka 3 000 personer runt om i landet. Vår vision är en ljus och hållbar framtid och för att uppnå den arbetar vi med att förbättra livskvaliteten genom att säkerställa ett långsiktigt hållbart elnät.

ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och underhåll inom energi- och industrisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar för och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, distributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem. ONE Nordic har cirka 1000 medarbetare och huvudkontoret ligger i Malmö.

Vi bidrar till att skapa en fossilfri värld med hjälp av teknologi i absolut framkant. PowerCell utvecklar och producerar vätgasdrivna bränslecellssystem för lokal elproduktion, lastbalansering och energilagring. PowerCells produkter genererar elektricitet och värme utan några andra utsläpp än vatten. Systemen används idag i mikroelnät, back-up-lösningar och för effekttoppshantering tillsammans med sol- och vindenergi i fastigheter och industri. PowerCells produkter används även inom den kommersiella marina sektorn och fordonsindustrin.

Utställare 2019

Posti Messaging hjälper organisationer att digitalisera och automatisera sina kommunikationsprocesser för alla typer av dokument, fakturor och meddelanden. Med våra tjänster kan företag öka effekten av sin kommunikation och ge konsumenter en bättre kundupplevelse. Vi digitaliserar steg för steg med en multikanallösning som sträcker sig från total digital kommunikation till traditionella brev med print och porto. Posti Messaging hanterar miljontals fakturor och dokumenttransaktioner varje månad, där nära hälften är digitala. Med 600 anställda i Norden, stödjer vi över 5000 kunder i Finland, Sverige och Norge. Huvudkontoret ligger i Helsinki, Finland. Posti Messaging ägs av Posti Group OY.